Електроматеријали

greac za elektricen kotel

Грејач за електричен котел со прирабница од 5/4" и 6/4"

Шифра#:
Цена: MKD 900.00
Испорака: MKD 0.00

Целосен Опис:

grejac za elektricen kotel so prirabnica od 5/4" i 6/4"

elektricen grejac

Цена за испорака: домашни: MKD 0.00
надвор од МК: MKD 0.00
Моќност:
| Назад | Наредно >>