Бакарна цевка и фитинг

bakarna cevka
Бакарна цевка

Цена: MKD 0.00
Големина:

bakarna cevka cu smart
Бакарна цевка CU SMART

Цена: MKD 0.00
Големина:

bakarna cevka neizolirana vo kotur
Бакарна цевка котур неизoлирана

Цена: MKD 0.00
Големина:

BAKARNO KOLENO 90 z-z
Колено 90 ж.ж

Цена: MKD 0.00
Големина:

bakarno koleno m-z
Колено 90 м.ж

Цена: MKD 0.00
Големина:

koleno-45-zz
Колено 45 ж.ж

Цена: MKD 0.00
Големина:

koleno 45 mz
Колено 45 м.ж

Цена: MKD 0.00
Големина:

muf
Муф

Цена: MKD 0.00
Големина:

tekomad
Текомад

Цена: MKD 0.00
Големина:

tekomad reducir
Текомад редуцир

Цена: MKD 0.00
Големина:

reducir
Редуцир

Цена: MKD 0.00
Големина:

stopna b
Штопна

Цена: MKD 0.00
Големина:

ms spojka m
МС Спојка "M"

Цена: MKD 0.00
Големина:

ms-poluspojnica-z
МС Спојка "Ж"

Цена: MKD 0.00
Големина:

edinecna selna metalna
Единечна шелна-метална

Цена: MKD 12.00
Големина:

selna za bakar
Дупла шелна-метална

Цена: MKD 20.00
Големина:

dupla selna plast
Дупла шелна-пластична

Цена: MKD 15.00
Големина:

 

Продукт